Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Beinsdorp

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Beinsdorp

5 sterren na 224 reviews

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service en heerlijk gegeten

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

heel erg lekker gegeten, dank jullie wel voor de snelle service

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker eten

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Vegan shoarma beviel de dames erg goed! Geen enkel verschil met “echte”shoarma. De kipsaté was goed, van ons mag de saus wel wat pittiger, wij vonden deze wat mager van smaak. Maar goed, smaken verschillen. Al met al: tevreden.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima. 1 opmerking; Er zaten wel kleine botsplintertjes in de spareribs helaas.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zou fijn zijn als het iets warmer bezorgd zou kunnen worden. Verder heerlijk eten!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goede verzorgd met duidelijk instructies al meerdere keren homebox bestelt tip; variatie in de groente, vaak dezelfde samenstelling

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgespoken tijd gebracht, goed verpakt, smakelijk en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , topperrrr

, 22-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd en lekker gegeten. En ook keurig op tijd bezorgd

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en heel goed verzorgd. Ik vond het heel netjes dat er gebeld werd dat ze ietsje later kwam. Goede service. Een aanrader.👍

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorging, keurig op tijd. Lekker eten voor een goede prijs.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig. Heerlijk gegeten en het bijgeleverde receptenboekje was heel duidelijk. We gaan beslist nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker,warm en op tijd. Prima gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, en we hadden de indruk dat de porties groter waren dan als we bij jullie aan tafel hadden gezeten... met name de hoeveelheid friet was echt groot. We hielden zelfs over. Verder heerlijk gegeten!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed verzorgt, maaltijd was warm👍 Had een drie gangen menu, lekker gegeten, Voor herhaling

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snel bezorgd!

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling stond op tijd klaar, netjes verpakt, was bij thuiskomst nog goed warm en heeft prima gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten. En top bezorging.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten.

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, mooi op tijd bezorgt

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd. Goede beschrijving erbij. Op tijd klaar.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor een scherpe prijs heerlijk eten en het is echt genoeg. Mooi op de afgesproken tijd bezorgd door een vriendelijke medewerker. De gerechten waren wel iets afgekoeld, maar dat was zo opgewarmd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben vanavond eten opgehaald, wij hebben heerlijk gegeten!! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de tijd die wij vroegen geleverd. Prima driegangen diner.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super maaltijd, kwaliteit , hoeveelheid en verzorging allemaal top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer zeer goed temperatuur kon ietsjes beter.maar is natuurlijk logisch.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed geregeld, lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld lekker gegeten persoonlijke aandacht bij ophslen

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede porties en erg makkelijk te bereiden. De smaak was super. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wauw, heerlijk gegeten! Er was echt ruim voldoende, en alles was netjes verpakt. We hebben genoten en we hopen dat de mogelijkheid van bezorgen blijft bestaan!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was zo als altijd weer smakelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was prima 👌🏻 alleen jammer dat we net buiten de bezorging service vallen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben nu een aantal keer afgehaald. Elke keer weer heerlijk gegeten, de omschrijving bij het opwarmen/garen van de gerechten is duidelijk. Heel fijn dat alles op dezelfde temperatuur in de oven kan! Ook is het leuk hoe de opmaak van de gerechten beschreven is, zo heb je echt het gevoel dat je thuis uit eten bent,

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit keer was alleen de kwaliteit van de patat minder goed als voorgaande keren. De patat was nu slap en klef. De rest was weer prima!

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit eten zoals altijd: heerlijk. Eten is warm over gekomen bij het afhalen maar jammer dat er niemand buiten de keuken was bij betreden van het restaurant. Ik moest zelf iemand zoeken en kwam een aantal mensen in de keuken tegen zonder mondkapjes.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. De bestelling was snel klaar om opgehaald te worden.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Niets te klagen! Lekker gegeten voor een leuk prijsje

, 24-03-2021

Kwaliteit:

Rating

het was de eerst keer dat wij een Bregje@home box bestelde. uitstekend bevallen en zeker voor herhaling vatbaar. Goede producten; lekker eten en belangrijk wat ons betreft in eigen tempo

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig verzorgd en verpakt, precies op tijd,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima gegeten. Echter vinden mijn vrouw en ik de aardbeiensaus bij de cheesecake niet passen. Graag de oude vertrouwde bosbessensaus weer terug🙏 Dank dank dank, mvg Jordy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Beschrijving van voorgerechten zijn vaag geschreven. er is geen product labels uiteindelijk zit ik met 10+ verschillende bakjes zonder etiket, dus voordat je kan beginnen uitzoeken wat er alemaal bij zit. in het menu staat 2 stukken sparerib, Maar er is er 1 geleverd! Varkenshaas magertjes en Geen smaak. Desert was prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs -kwaliteit-vriendelijke bezorger. Alles prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten, alleen de frietjes warm houden lukt ons nooit.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vorige keer was ik echt enthousiast, echter deze keer viel het me enigszins tegen. Jammer.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De varkenshaas was een beetje droog maar de rest van de bestelling was heerlijk. Precies op tijd bezorgd, vriendelijke en vrolijke bezorgster. Aanrader!

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was, na een snelle na levering , heerlijk. Qua verpakkingsmateriaal mag het wel wat minder. Je kunt de klant ook vragen of het bij elkaar kan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor alle drie het 3 gangenmenu besteld, was top!

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd zelfs iets voor de bestelde tijd bezorgd en het smaakte allemaal heerlijk. Wij zijn erg tevreden.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor 4 personen de Homebox a 14,95 bij Bregje Beinsdorp besteld. Twee dozen vol. Aan alle gangen is veel aandacht besteed, met allerlei extra's. Eten smaakt meer dan prima. Prijs/prestatie is ongelooflijk goed. Gaan we zeker nog een keer bestellen.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer zeer goed.prima eten en precies op tijd. Eten was ook goed op temperatuur.

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom top!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect en erg lekker!

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerijk gegeten, eten was nog goed warm en bestelling klopte volledig!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top en lekker gegeten!!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk thuis gegeten en op tijd bezorgd. gevarieerd menu en voor een aantrekkelijke prijs. Alleen de friet was al wat afgekoeld

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vond eten weer heerlijk alleen had ik het idee dat de carpaccio uit de vriezer kwam

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was top. Makkelijk om zelf af te maken. Kids vonden de groente en aardappelen niet heel lekker. Maar ja dat zijn kids. Zeker een aanrader. Gezellige avond gehad. Heerlijk thuis uiteten.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald, in de oven geschoten en echt heerlijk gegeten. Top.

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was netjes en keurig op tijd. Het eten was erg lekker. Enige mispuntje was de side dish. Die zijn zo de kliko in gegaan omdat het echt niet lekker was. Maar het overige eten was heerlijk en meer dan genoeg.

, 02-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heel lekker Heel tevreden👍

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was van dezelfde kwaliteit als in het restaurant. Helaas was alles wel bijna koud. Dat was deels onze eigen schuld omdat we het iets te laat hebben opgehaald. Verder vonden we dat er heel veel verpakkingsmateriaal is gebruikt. De salades waren allemaal apart verpakt. Dit zou prima bij elkaar kunnen. Hetzelfde geldt voor de dessertproeverij. 4 kleine hapjes in een grote schaal. Waarom niet meerdere desserts in 1 schaal ipv alles apart? Kortom, eten van prima kwaliteit, verpakking kan de helft minder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Halen vaak in Beinsdorp. Leuk en vriendelijke personeel die je herkennen als je het eten komt afhalen. Hopen snel weer gewoon te kunnen eten in jullie restaurant

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

prima prijs/kwaliteitverhouding. TIP: in de gebruiksaanwijzing opnemen dat bij volle oven (2 of meer platen) je de ventilator moet gebruiken of de 14 minuten met 2 moet verlengen.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder dan verwacht, eten is erg lekker, maar niet speciaal

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en snelle bezorging!

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk gegeten!! Mijn vrouw en ik hebben genoten, eten was goed bereid en voldoende voor 2 personen. De sate stokjes zijn echt een aanrader!! We zijn thuis gaan eten met Bregje, een aanrader voor iedereen!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed maar niet compleet Gratis frisdrank niet geleverd

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4x 3 gangen. leuk gedaan, met mooi uitleg boekje erbij, dat makkelijk was om zelf mooi op te dienen. paste precies in de oven! De varkenshaas, zou ik pers iets korter in de oven doen, als ie hoid van iets meer rose kleur, maar dat is een kwestie van smaak. Bedankt voor het heerlijk uit eten @ home

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden het thuisplaneet genomen waarbij we de gerechten zelf nog opwarmden. Het smaakte top en was leuk om te doen aan de hand van de beschrijving. Wel was niet duidelijk soms welk bakje bij welk gerecht paste en ontbraken er 2 ingrediënten. Maar ondanks dat erg genoten....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben (weer) heerlijk gegeten. Alles goed verpakt, goed verzorgd. Lekker, hoor!!

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker, prijs/kwaliteit blijft lastig. Bezorging was ver boven verwachting! Super.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en prima maaltijd.temperstuur was bijna perfect.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en van dezelfde kwaliteit als wanneer je in het restaurant zelf zou eten. Alles keurig netjes en met aandacht verpakt. ( wel veel afval naderhand ) De bezorging was prima en het eten was warm. Wel eerst het hoofdgerecht gegeten en daarna het voorgerecht en dessert, maar dat vonden wij niet erg.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hertencarpaccio was heerlijk! Ook de nagerechten waren lekker. Jammer dat er geen slagroom bij de wafel zat. De hoofdgerechten vielen wat tegen. Erg doorbakken varkenshaas, veel vet aan de beenham en de wens om een andere saus dan champignonsaus is niet vervuld. Voor de prijs hebben we prima gegeten.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij wonen in Hoofddorp, voor de 1e x eten besteld om op te halen. Het eten was nog goed warm bij thuiskomst. We hadden zalm, sate, spareribs en een kindermenu. Was heerlijk! Patat lekker warm en knapperig. Veel salade erbij. Enige minpunt was dat er was aangegeven geen uitjes bij de sate, stond ook op het bonnetje, maar die zaten er wel op. En wel erg weinig patat bij het kindermenu. Verder alles heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar!.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

WIj hebben heerljk gegeten, enige minpunt was dat we 2x cheesecake hadden bij het proefdessert ipv 1x cheesecake en chocoladebrownie.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Varkenshaas was heel klein, te veel doorgebakken en veel te weinig saus. Viel tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 van de beenham was nog bevroren...echt gewoon ijs aan binnenkant, zelf maar opgewarmd in oven. Vraag me wel af hoelang van te voren dergelijke zaken worden klaar gemaakt. De meegeleverde jam was vorige keer ook beschimmeld. Maar dat vind ik minder erg dan een stuk bevroren vlees :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardappeltjes kregen wij niet gaar. Na het afbakken van het vlees bleek de saus in de verpakking te zitten. De verpakking was gesmolten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu voor de 2e keer eten besteld. Wederom heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd. Ik hoop dat jullie snel weer open mogen maar anders gaan we zeker nog eens eens bestelling plaatsen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3 verschillende 3 gangen menu's besteld. Allemaal goed warm en lekker. Eerder dan verwacht bezorgd, top!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd, goed van smaak en nog goed warm!

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten, zal zeker niet de laatste keer zijn.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles is prima verzorgt en thuis makkelijk klaar te maken in de oven. Vlees bleef lekker mals. Alleen de groente vonden wij te rauw blijven. Maar dat is ook kwestie van smaak

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk zelf af te maken. Goede beschrijving. Lekker gegeten!

, 08-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijkheid, keurig verpakt en met weinig werk echt thuis uit eten. Feestje dat we zeker nogmaals zullen doen.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten, goede prijs/kwaliteit verhouding. Echter was aangegeven bezorgtijd 18.15 en het werd bezorgd om 17.50 uur, veel te vroeg, dus moesten we eea regelen om eerder te eten anders werd het eten koud.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden 1x de beenham besteld. Deze rook en smaakte alleen niet lekker, een beetje zuur. Helaas hebben we deze dus weggegooid.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer matig, ter plaatse is de kwaliteit vele malen beter.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

As always : Goed Eten voor een Mooie Prijs !

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op tijd en goed verpakt om thuis netjes over te kunnen scheppen op het bord. Helaas waren wel de blikjes icetea vergeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben zeer tevreden en bestel bewust via jullie eigen website zodat er hopelijk meer voor jullie overblijft. Nu hoeft het voor mij niet maar er zou gratis blikje drinken bij zitten. Die heb ik niet gezien

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten werd op tijd geleverd maar was niet erg warm meer. volgende keer zou ik de bestelling doen en het zelf afmaken, want als je begint met het voorgerecht is daarna het hoofdgerecht koud; wij hebben dus eerst het hoofdgerecht en daarna het voorgerecht gegeten en dat is dus niet echt de bedoeling, maar het eten was prima, alleen niet warm genoeg!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles compleet en erg lekker. Bezorging ook prima op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd bezorgd. Netjes verpakt en warm gehouden met aluminiumfolie. Frietjes alleen wat slap. De rest smaakte prima.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Burger was echt goed! Smaakvol en mals. De sidedish hoeft echt niet.. Of doe wat kleiners dat wel lekker is. De pokebowl was oke.. Maar duidelijk veel eerder klaargemaakt en te koud. De patat moet echt beter. Kaasplank goed. Toch redelijk goed gegeten, en voor de prijs die je betaalt ook wat je kunt verwachten. Maar volgende keer weer sateh en carpaccio, die zijn altijd goed!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, ruim voldoende met sidedish met salades

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, goede prijs kwaliteit verhpuding. Ruim voldoende, vriendelijke en snelle bezorging

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super goed geregeld bedankt 🙏🏻

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, zoals we zijn gewend van Bregje. Wel was het hoofdgerecht lauw toen het was bezorgd, en na het voorgerecht was deze gewoon te koud (patat en sate is toch heet het lekkerste).

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kindjes rond 19.00 naar bed. Half 8 kwam Proeflokaal Bregje het eten brengen. Alles was perfect, warm en genoeg eten. Manlief en ik hadden eventjes etentje met tweetjes. Lang geleden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eenvoudig te bestellen, met weinig eigen inspanning op tafel te zetten. Ruime porties (lijkt wel meer dan in het restaurant zelf), en lekker!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten. Vriendelijke mensen bij het ophalen echt top!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gezellig avondje met lekker eten!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten.. vooral de cheescake is een aanrader!!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Ik was de carpaccio vergeten mee te nemen. Deze werd keurig thuis bezorgd. Hele goede service.

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was goed verpakt en goede bezorging. Keurig op tijd. Het eten was heerlijk.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima kwaliteit!! Ruime porties en goed warm. Tot de volgende bestelling !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd: top!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees was goed klaargemaakt, hoeveelheid varkenshaas was wel heel erg weinig en saus was ook minimaal, 3 kleine stukjes die niet meer gesneden hoefden te worden en meteen op een vork pasten. Miste wel iets van groente erbij, een schep sperziebonen of wortels was naar mijn idee een betere keuze geweest dan een stuk maïs. Voor gerecht en dessert waren heerlijk

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, eten was warm, stond precies op tijd klaar. Voor herhaling vatbaar.

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker warm en was mooi verpakt !

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kwaliteit eten uitstekend; duidelijke handleiding en eenvoudig te volgen instructies. Zelfs het pepermuntje ontbreekt niet!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi Bregje, Dit is de 2e keer deze maand dat we online besteld hebben. De eerste keer was erg goed. Gisteren was iets minder, denk dat jullie het enorm druk hebben gehad. Het eten was lauw waardoor de patat slap was en de zalm en spareribs afgekoeld waren. We blijven jullie trouw hoor, maar puur een punt van aandacht. Mvg Jordy

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ruim voldoende. En op de tijd dat opgegeven is werd het geleverd. E-mail update helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond besteld om af te halen. Helaas ontbrak de carpaccio bij één van de kant-en-klare 3 gangen menu's. Verder enorm genoten. Het eten was nog goed warm toen we thuis kwamen, de porties waren voldoende, het smaakte heerlijk en we hebben echt genoten. Bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Bedankt!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk gesmuld van jullie uitstekend verzorgde 3-gangen diner. Zo was de 15de verjaardag van onze dochter toch nog een feest zonder echt feest.

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten. 2x 3 gangen diner Voorgerecht -Beef tataki -Carpaccio Hoofdgerecht -kipsate -Hamburger Dessert -Cheescake -Proeverijtje Optijd bezorgt en allemaal lekker warm. Gaan zeker nog vaker bestellen en laten bezorgen.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te bestellen. Afgeleverd op de afgesproken tijd. De warme gerechten waren keurig op temperatuur. Wij zijn op deze manier thuis wezen uiteten. Het was voortreffelijk.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was erg droog. Er zaten geen sausjes bij. Een teleurstelling...

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik vond het een goeie prijs/kwaliteit verhouding. We gaan zeker nog een keer bestellen

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was echt top!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij wonen sinds kort naast het "Bregje" En wij hebben heerlijk gegeten van onze bestelling. Zeker een aanrader de 3-gangen menu naar keuze. Mvg Diantha

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig verpakt, nadat ik vijf minuten had gewacht waren alle gerechten netjes ingepakt en klaar! Alles smaakte lekker - proficiat Bregje, voor herhaling vatbaar!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na het bestellen van een saté en een hamburger bleek de saté niet meer voorradig. Bregje heeft ons hierover keurig gebeld. We hebben onze bestelling aangepast. Voor het ongemakt kregen wij een dessert proeferij voor 2. Erg lekker! Al met al was het eten binnen 45 min in huis. Top service!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zag er goed uit. Ik zal zeker nog een keer bestellen. De bezorging was goed, was netjes optijd. In deze moeilijke tijden, heel veel succes en blijf gezond. Fijne feestdagen. Met vriendelijke groet, Simone

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Op het gevraagde tijdstip gebracht. Aanrader!

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling was iets later als opgegeven, maar er was netjes over gebeld naar ons om dat door te geven. Alleen de frietjes waren wat aan de koude kant

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten zoals gewend maar dan gewoon thuis.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toast van voorafje met de zalm zeer taai. Misschien apart serveren. De Brie salade was matig. De brie was niet echt lekker, de croutons waren echt slecht ranzige oliesmaak. Jammer. Carpaccio goed en spareribs waren met erg veel vet. Ook jammer.....

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 3 gangen menu.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk maar de frites waren als karton. Jammer. Voor de side dis was een grote verpakking gebruik. Wellicht mogelijk om kleinere verpakking en hierdoor minder afval te gebruiken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In één woord GEWELDIG dat thuisbezorgd concept in deze tijd. Keurig op tijd en alles super verpakt met duidelijke aanwijzingen om het eten af te maken!! Eten erg lekker en meer dan genoeg!! Complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd! Heerlijk gegeten

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgtd, goede kwaliteit en hoeveelheid. Echte aanrader!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van het eten van Bregje! Tip: Patat was heel veel voor 3 personen, dat zou minder kunnen.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik ben zeer tevreden over de producten en de service. Heerlijk gegeten ondanks dat het gek is om deze maaltijd thuis te eten i.p.v. op locatie. Nogmaals prima gerechten, prima service! Blij dat jullie zo open kunnen blijven ondanks alles. Bedankt en tot kerst!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Goede beschrijving om eten te verwarmen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren lekker bij Brechtje wat besteld om thuis op te eten. Ze waren 1 voorgerecht vergeten maar dat kan gebeuren! Werd direct nageleverd. Kwaliteit was prima en we hebben genoten!

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer super lekker dank hiervoor !!!

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Echt thuis uiteten :) Enige minpuntje; ik had de wafel die was hard/wat aangebakken.. maar verder was alles heerlijk

, 15-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was bijna koud. . Slagroom zat bij een warme wafel dus dat was melk.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoewel het eten in het restaurant altijd prima is heb ik helaas niet zo'n goede ervaring met het bezorgde eten. De 2 Bregje burgers waren nog rauw en smaakte zurig. En er zat veel te veel saus op. De varkenshaas was heel erg weinig en de friet die we kregen was lauw en taai. Als bijgerecht kregen we bruin verkleurde sla die los in een bak zat met 2 bolletjes salade. Geen smakelijke presentatie. Het enige wat echt goed was, dat was de zalm. Goed bereid en een prima portie. Hopelijk zijn jullie weer snel open en kunnen we live genieten van jullie lekkere gerechten in proeflokaal Bregje Beinsdorp.

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten voor een prima prijs

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld en binnen een half uur opgehaald. Lekker gegeten voor een mooie prijs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardige vriendelijke bezorgster. Mooie borrelnootjes met hele lekkere items. Tip, zorg ervoor dat de warme gerechten beter verpakt worden, zodat ze warmer blijven.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was hartstikke lekker! Bedankt!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een dessert, een warme wafel, verder alles heerlijk als altijd

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk! Maar misschien 1 kleine tip; de patat per portie verpakken anders worden de patatjes te slap, heb dit al 2 keer meegemaakt. Mvg!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was we wel lekker maar omdat je ook een voor gerecht heb is je hoofd gerecht koud als je gaat eten. liever weer jullie eten :)

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima geregeld allemaal, keurig verpakt en heel handig zelf te bereiden. Het was thuis heel lekker uit eten.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het 3-gangen menu was lekker. Jammer dat de aangegeven peertjes en pompoenstukjes niet bij de geitenkaassalade zat en hiervoor i.d.pl. croutons waren toegevoegd. Het vlees (varkenshaas en biefstuk) kan misschien nog wat korter worden aangebraden, juist vanwege het ovenadvies. Verder top, goede hoeveelheden!

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vooraf carpaccio en zalm op toast heerlijk. Hoofdgerecht spareribs en beenham goed. Jammer dat er geen rundvlees/biefstuk of entrecote gekozen kan worden. Ben niet zo gek op varkensvlees maar een keertje kan. Toetje prima. De frites slap maar dat is logisch miste de mayo..... Op zich goed! Met dank!

, 01-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, eten wordt lekker warm afgeleverd, het is een flinke hoeveelheid eten die je krijgt voor weinig geld en ook de kwaliteit is erg goed. De bestelling was ook heel snel geleverd, top service wat mij betreft.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Sowieso lekker. Duidelijke toelichting hoe thuis af te maken, heel eenvoudig in de oven. Prima alternatief en een aanrader (steun de horeca) nu we niet uit eten kunnen. Complimenten!

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Kipsate was niet gaar. De biefstukken waren meer rauw dan medium.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed en betaalbaar, onze favoriet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was precies op de afgesproken tijd. Het eten was heerlijk! Alleen de patatjes waren zacht geworden, omdat ze in een papieren zak zaten. Maar eigenlijk was het eten zoveel dat wij die niet eens gegeten hebben. Een absolute aanrader, zeker voor de prijs!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt goeie soep, heerlijke carpaccio en malse sateh. Heerlijk gegeten. Geen 5 sterren omdat de patat slap en lauw was. Bezorging netjes en op tijd.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was vers bereid en kwalitatief goed. Wij hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd ontvangen en alles was goed verpakt en warm. Eten was prima en zeker de moeite waard 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

wat ontzettende leuk dit. We hebben heerlijk genoten van de Bregje at Home box. Door de duidelijke uitleg is het een fluitje van een cent om dit 3 gangen diner op tafel te zetten. Heerlijk, gegeten met een goede prijs- kwaliteitsverhouding. Echt een aanrader deze box.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker gegeten. Heel leuk gedaan dat er op de papieren tasjes nog iets was geschreven. Dat maakte het heel persoonlijk. Het was ook ruim voldoende en betaalbaar. We moesten het warme hoofdgerecht nog wel even thuis opwarmen, maar dat is logisch omdat ik nog een stukje terug moest rijden en we uiteraard eerst met het voorgerecht begonnen. Ook slim hoe de carpaccio was verpakt.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd werd er een heerlijke maaltijd geleverd. We hebben genoten!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk!

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was mooi op tijd. Jammer dat er een voorgerecht vergeten was en deze nagebracht moest worden. Niet echt gezellig als de anderen al aan hun voorgerecht zitten. Voorgerechten smaakte goed. Warme eten was lekker maar snel koud. Dessert was prima en erg lekker.

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

De bekende heerlijke maaltijden! Makkelijk zelf op te warmen meer de beschrijving hoe en wat.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten thuisbezorgd was goed! Burger was lekker en de beenham was goed en viel zo van het botje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Zelf opgehaald want ze bezorgen hier niet, jammer maar niet erg. Vriendelijk en gezellig ontvangen in warmte bakken. Thuis genoten van het eten. Goede porties. Met gevulde buikjes op de bank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en top verpakt en bezorgd. Klein dingetje vergeten. (Kroepoek en gebakken uitjes) maar dat is jullie vergeven. 😊 we gaan dit zeker nog een keer doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling werd op tijd bezorgd. Was niet helemaal warm maar verder goed van smaak. En een leuke attentie voor de jarige.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was koud, patat slap, broodjes taai en spareribs droog. Jammer, dit hadden we niet verwacht want als we bij het Bregje gaan eten zijn we altijd tevreden.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, prima geregeld en heerlijk gegeten. Hartelijk dank!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

4x de Bregje @ home box. Thuis de borden mooi opgemaakt. Heerlijk gegeten. Het was echt thuis uiteten. Voor herhaling vatbaar. Alles tot in de puntjes verzorgd.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, voorgerechten en nagerechten waren prima in orde. Hoofdgerecht was ook heerlijk, op de slappe patat en kroepoek na. Dit is nog wel een aandachtspuntje.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, weer even het gevoel van “ uit eten “ . Keurig op de opgegeven tijd gebracht. Bedankt en succes voor jullie

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima kwaliteit. Keurig op tijd bezorgd en zeer compleet. Kortom dit gaan we nog een keer doen.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijk personeel, eten was goed had de tomaten soep alleen wat vloeibaarder verwacht

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker op een paar dingen na. Jammer dat erg geen gebakken uitjes en kroepoek er bij zat. En veel te veel rode paprika in de groente bakjes.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht lag scheef in de doos. Patat van hoofdgerecht was helemaal zacht en slap. Salade zat ook geheel door elkaar. En als dessert de wafel die was zo hard als een steen.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een diner voor 2 laten bezorgen. Het was zeer smakelijk en goed verpakt.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We waren gezellig (uit) eten in ons eigen huis. Wijntje erbij......super gezellig en lekker. En zo kunnen we toch iets terug doen voor de horeca die het nu zo zwaar hebben. Top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

2 stokjes kipsaté waren nog rauw. Geen saus op de bregje burger en de hamburger zelf smaakte erg flauw. Deze ronde helaas een slechte ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was prima. Genoten van de maaltijd

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen patat in plaats daarvan gebakken aardappeltjes de aardappeltjes waren verder prima maar we hadden patat verwacht dus een minpuntje, geen saus bij spareribs, geen mayonaise, en sitedish was wat karig voor drie personen was waarschijnlijk hoeveelheid voor twee personen, kale sla vergeleken met restaurant dat is het inclusief tomaatje en dressing

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg goed. Bezorging uitstekend. Onze madeleines waren net te donker. De belgische wafels ook.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gisteren afgehaald. Wat een treurige bende. De helft van wat er beschreven staat zat er niet eens bij. Bij 2x kindermenu met kipnuggets, waren alleen de kipnuggets aanwezig. De sausjes mayo, ketchup en appelmoes zaten er niet bij. De friet was vervangen door grote brokken aardappels. Bij 3x menu van 16,50 ontbrak ook het nodige: bij de vegan shoarma zat geen knoflooksaus en weer de hompen aardappels ipv friet . Geen mayo. Bij de burger geen saus aanwezig en weer geen friet met mayo, maar die hompen aardappels en idem voor de kipsate.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas maar de helft van de bestelling gekregen. En de andere helft was van een ander gezin. Maar we hadden snel onze juist bestelling weer in huis. Snel service. En vriendelijk geholpen.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en ruim voldoende. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was de 1e keer dat we dat we hier hebben gehaald Koud om zelf thuis af te maken Was goed eten Doen we zeker nog een keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk te doen zelf en goede beschrijving. Alles keurig netjes verpakt.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3x een 3 gangenmenu besteld. Bij een van de wafels was de wafel aan het plastic én door de bezorgdoos heen gesmolten. Deze konden we niet meer opeten. (foto kan ik toesturen) Naast het driegangen menu ook een losse carpaccio en een hoofdgerecht varkenshaas besteld. Deze varkenshaas was duurder dan in het driegangen menu, maar had maar de halve hoeveelheid vlees van de kipsaté, spareribs en burger. Beetje slordig dat je voor meer geld, veel minder vlees krijgt (foto kan ik toesturen). Pluspuntje was dat er wél rekening is gehouden met de intoleranties voor bepaalde ingrediënten.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Qua smaak erg 'basic', weinig verrassend in de thuismenu setting.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn bezorgtijd was 18:30 en het eten kwam om 19:00u nadat ik gebeld had waar het bleef. Er werd mij gezegd dat het al gezorgd was maar dat was niet zo. Het broodje van de hamburger was bijna zwart en de aardappels slap. De champignonsaus van de varkenshaas was bijna koud. Ik wacht rustig af totdat ik weer bij Bregje zelf kan eten (in het restaurant) maar ik ga niet meer bestellen.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd exact op tijd afgeleverd, was nog goed warm en we hebben heerlijk gegeten. Enige kleine tip misschien: kroepoek zou krokanter blijven in een apart zakje. We kunnen Bregje van harte aanbevelen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, genoeg, duidelijk aangegeven hoe thuis de maaltijden af te maken. Zeker voor herhaling varbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was onwijs lekker. Alleen in het vervolg verse kroepoek bij de kipsate en bij de beenham honing mosterd saus apart erbij.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, alles was makkelijk te maken met goede handleiding

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating